• Consult

  acupunctuur en voeding
 • Consult acupunctuur

  Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een eerste behandeling. Tijdens een intake worden vragen gesteld over je fysieke en mentale gesteldheid, het verloop van je klachten en je voedingspatroon. Er wordt gekeken naar de tong en de polsen worden gevoeld. In de Chinese Geneeswijzen zijn dit diagnostische middelen. Met de informatie die hieruit voortkomt worden de (dis)balansen van je lichaam in kaart gebracht en een behandelplan opgesteld.

  Consulten kunnen bestaan uit acupunctuur, ooracupunctuur, moxa en cupping. Ga uit van een minimum van 5 a 6 wekelijkse behandelingen, hierna wordt geevalueerd of de behandelingen aanslaan of niet. Het kan best zijn dat je na de eerste behandelingen nog geen verschil merkt, soms duurt het een tijdje voor je lichaam reageert. Ook reageert de ene persoon wat sneller dan de andere. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt wordt de behandelfrequentie afgebouwd. Dit omdat de klachten anders terug kunnen komen. Tijdens de consulten krijg je aanvullend, indien nodig, advies over voeding en eventueel orthomoleculaire supplementen. De supplementadviezen tijdens een acupunctuurconsult is niet hetzelfde als bij een orthomoleculair consult. Wil je uitgebreider orthomoleculair advies geef dit dan aan.

  Verder lezen
 • Orthomoleculair consult

  Tijdens de intake worden vragen gesteld over je klachten, nevenklachten en de werking van je psyche en lichaam. Wanneer en onder welke omstandigheden zijn je klachten ontstaan en hoe hebben ze zich verder ontwikkeld? Het is aan te raden om hier van te voren vast bij stil te staan. Ook je huidige voedingspatroon en dieten uit het verleden zijn van belang. Na en aantal dagen kom je terug voor het ontvangen van de supplementen een inname advies, uitleg en verdere informatie over het aangeraden voedingspatroon.

  Verder lezen

Laatste nieuws

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)